Publicitat
Publicitat

El juvenil A i l'Infantil A podrien proclamar-se campions aquest cap de setmana

El juvenil i infantil A del FC l'Escala es juguen ser campions mentre que el cadet A es juga la permanència. Aquests partits decisius es jugaran al Nou Miramar. Per la seva banda, el sènior femení de bàsquet acaba la promoció d'ascens a Pallejà i els alumnes d'arts marcials tenen competició a Mollet del Vallès.

Dos equips del Futbol Base podrien proclamar-se campions aquest cap de setmana. Són el juvenil A i l'infantil A. Els juvenils van assaltar el liderat el cap de setmana passat després de la victòria per 0 a 5 a Figueres i també per l'empat del Banyoles a Llançà, un Banyoles que la setmana anterior ja havia perdut contra el Bisbalenc. L'equip escalenc depèn d'ell mateix per proclamar-se campió. El vestidor admet que hi ha nervis.

El juvenil A, que competeix en el grup 13 de la Primera Divisió, és l'equip que ha fet més gols, 117, i l'equip menys golejat amb un total de 31 gols. Els blaugrana no perden des del 19 de febrer i conviden al futbol base i aficionats que s'apropin dissabte a les sis de la tarda al Nou Miramar.

I l'infantil A de Xavi Alonso es juga també ser campió aquest diumenge a les 11 contra el Peralada del grup 11 de la Segona Divisió. Els escalencs, que no han perdut cap partit aquesta temporada, són segons amb 69 punts i el líder Vilamalla té tres punts més, però ja no podrà sumar més punts perquè va acabar la competició el passat cap de setmana. En resum, que els d'Alonso necessiten els tres punts per proclamar-se campions. L'average el tenen guanyat.

Mael Arena és el màxim golejador de la categoria i també de l'equip amb 47 gols materialitzats.

I qui també té un partit important és el cadet A que es juga la permanència diumenge a les cinc de la tarda a casa contra el Banyoles, el líder, que es juga guanyar la lliga, el grup 17 de la Primera Divisió. Els escalencs venen de guanyar el Bescanó i només els valdria els tres punts per salvar la categoria. L'empat també valdria en cas que el Porqueres perdés.

I pel que fa al segon equip, els de Dani Sevillano es desplacen diumenge a les 6 al camp del Fortià.

En bàsquet, el sènior femení acaba la promoció d'ascens a la Primera Catalana a la pista del Pallejà aquest diumenge a dos quarts de vuit.

I des d'ahir dijous i fins diumenge, l'Escalagde i Veles d'Empúries. L'Escalagde és una regata transfronterera que va començar ahir dijous al Cap d'Agde, al sud de França i que es completarà a l'Escala. El recorregut és de noranta milles nàutiques. L'esdeveniment coincideix amb el corpus. I dissabte serà el moment de les Veles d'Empúries. Una seixantena de velers ompliran el golf de Roses. El recorregut serà més curt, la regata tindrà una durada aproximada de sis hores.

Les dues proves són puntuables.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar