Publicitat
Publicitat

Avui primera trobada del consell de la gent gran

El Consell Comarcal i representants del col·lectiu de gent gran del municipi, ultimen els detalls per presentar aquesta tarda la primera trobada del Consell de la Gent Gran a l'Escala. La convocatòria, oberta a tothom serà a les cinc de la tarda al casal del jubilat

Aquest dijous a la tarda es convida a tots els majors de 65 anys al casal del jubilat, per assistir a la primera trobada del consell de la gent gran. Un espai de conversa per compartir les necessitats de la gent gran del municipi. Una trobada prevista a les cinc de la tarda on dues tècniques del consell comarcal de l'Alt Empordà acompanyades per representants municipals i membres del consell de la gent gran com són Dolors Quer i Alfons Martí. 

L'objectiu del consell de la gent gran de l'Escala, vol ser un òrgan de consulta i participació de les entitats i associacions que tenen una tasca entorn dels temes de la gent gran, la seva inclusió, protecció i promoció tant de les atencions assistencials com de les activitats participatives a la vila. Tots els interessats en formar part d'aquest consell per compartir les seves necessitats poden assistir avui a la primera trobada a partir de les cinc de la tarda a la sala polivalent del casal del jubilat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar