Publicitat
Publicitat

Albert Pons a la Casa de la Vila

Albert Pons es postula per a tornar a encapçalar la candidatura de En Comú l’Escala a les properes municipals. El regidor insisteix en la necessitat de diversificar inversions per no tenir tanta dependència del turisme; i en la promoció d’habitatge públic i la formació professional. 

Dissabte vinent faltarà un any just per a les eleccions municipals de 2023. Els diferents partits o formacions polítiques coemncen a afinar els engranatges per arribar-hi en les millors condicions possibles. Un exemple n'és En Comú l'Escala, el regidor de la qual s'ha postulat per a tornar a encapçalar la candidatura.

Així ho assegurava a l'entrevista de l'espai La Casa de la Vila d'aquesta setmana, on va comentar també la inversió que l'Ajuntament pretén executar aquest estiu al camp de futbol, el canvi de la gespa natural per gespa artificial. Inversió que, per a Pons és un mal habit.

Pons va insistir en la necessitat d'establir una bona política de transport públic per tal que els alumnes que acaben ESO i volen cursar un cicle formatiu puguin desplaçar-se fàcilment a Figueres o altres poblacions on se'n facin.

Per a En Comú l'Escala sempre ha estat un cavall de batalla el tema de l'habitatge. Pons deia, en aquesta entrevista que l'Ajuntament podria fer més a l'hora de promoure que propietaris en posin a lloguer i que no n'hi ha prou en explicar-ho a través d'un vídeo distribuit a través de les xarxes socials.

I és que, de fet, els eixos principals de la política dels Comuns a l'Escala, gira entorn l'habitatge, l'educació i la diversificació d'inversions. Tres eixos bàsics que s'haurien de tenir en compte si mai el govern municipal de l'Escala necessités el vot o vots d'En Comú l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar