Publicitat
Publicitat

Concerts d'estiu a l'Escola de música El Gavià

L'Escola de música El Gavià de l'Escala, programa aquest estiu un total de vuit concerts. Seran els dies 27 i 28 maig, així com el 4, 10 i el 19 de juny. A més també s'han programat mostres d'instruments i la festa de final de curs el dia 21 de juny.

L'Escola municipal de música El Gavià ja ha presentat el calendari de concerts d'estiu. Seran del 27 de maig al 19 de juny i són propostes obertes a tothom. Els més matiners arribaran aquest divendres dies 27 de maig, a partir de dos quarts de nou la sala polivalent acollirà el concert d'adults. El dissabte 28 de maig hi haurà doble audició, els alumnes més petits els de 3 a 7 anys presenten a dos quart de sis el concert 'Tot Sona' a la sala polivalent. A partir de les set de la tarda a la mateixa sala serà el torn dels alumnes de la coral elemental i la coral jove, és a dir, els alumnes de 8 a 17 anys. Ells presentaran el concert titulat 'Cançons de Pau'. 

 

Ja de cara al juny, l'escola ha organitzat diversos concerts a diferents punts del municipi. Així el dissabte 4 a les sis de la tarda a Plaça Catalunya hi haurà el concert de Flauta i nadons amb els alumnes més petits del centre, els de preliminar II i també els de 1r a 4r de nivell elemental. La plaça de l'Ajuntament serà l'escenari del concert de Combos, divendres dia 10 a les deu de la nit. I tancarà aquest primer bloc de concert l'actuació del diumenge 19 a la platja de les barques on actuarà l'orquestra el Gavià a partir de les vuit de la tarda.

 

A banda dels concerts, el centre també ha programat dues activitats més. El dimarts 31 de maig de tres quarts de cinc a tres quarts de set l'escola obre les portes a tothom qui estigui interessat a cursar estudis d'acordió el curs vinent. Per això s'ha programat una mostra i audició d'acordió. 

I igual que tots els centres escolars, El Gavià també celebrarà la seva festa de final de curs. Serà el dimarts 21 de juny a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Una berenada musical posarà el punt final a les activitats lectives del centre per obrir les portes a les vacances d'estiu.

 

Recordar també que l'escola obre matrícules, del 27 de juny a l'1 de juliol hi ha les matrícules d'estiu, quatre classes d'una hora setmanal durant el mes de juliol. Per més informació o matriculació info@elgavia.org. A partir del 4 de juliol i fins al 15 es podran fer la matriculació pel curs 22-23, en línia a info@elgavia.org o presencial de dilluns a divendres de dos quarts de deu a les dues a la mateixa escola.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar