Publicitat
Publicitat

El sènior femení diu adéu a l'ascens a Primera Catalana

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala ha perdut les opcions d'ascendir a la Primera Catalana amb la derrota a la penúltima jornada a la pista del Sant Antoni Poble Sec. Les blavetes, amb els deures de la salvació fets, han intentat posar tota la carn a la graella per aspirar a un ascens que finalment no podrà arribar.

Amb la derrota a la pista del Sant Antoni Poble Sec A 65 a 55, el sènior femení del Club Bàsquet l'Escala diu adéu a l'ascens a Primera Catalana. De fet, l'objectiu era mantenir-se a Segona i l'equip ho ha assolit, però els resultats aconseguits a la fase de promoció d'ascens, van fer somiar als aficionats i és que les blavetes van encadenar fins a tres victòries consecutives després de la derrota en el primer partit contra l'Hospitalet A. 

Si les de Susi Martí i Pau Esponellà haguessin superat el Saps A s'haguéssin apropat i molt a Primera, però no ha estat possible. Cristina Ribera va ser un autèntic malson per les blavetes i és que va anotar fins a 35 punts (set triples, cinc cistelles de dos i quatre tirs lliures). A Julia Espinosa, Neus Bermejo i companyia tenen l'últim partit d'aquesta fase aquest diumenge a dos quarts de vuit contra el Pallejà, l'equip que s'ha mostrat més fluix en aquestes promocions d'ascens. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar