Publicitat
Publicitat

Cap de setmana teatral a l'Escala

Diumenge va ser un dia de teatre a l'Escala. El matí, l'Alfolí va acollir 'La Marastra' una iniciativa de Ràdio l'Escala i el grup de lectura de teatre de la biblioteca. A la tarda, per un públic familiar, la sala Polivalent va vibrar amb l'aventura 'La llàntia Meravellosa' de Festuc Teatre.

Doble proposta teatral aquest cap de setmana a l'Escala, el diumenge l'Alfolí va acollir de nou l'adaptació de 'La Marastra' de Víctor Català. Aquesta proposta de ràdio teatre iniciativa del grup de lectura de teatre de la Biblioteca i Ràdio l'Escala, es va estrenar per Sant Jordi. De fet, per Sant Jordi es va fer un primer assaig amb públic.

Amb una mica més de temps per acabar de lligar i perfilar l'adaptació, aquest diumenge es va presentar al públic l'adaptació definitiva de 'La Marastra' i també es va aprofitar per gravar la lectura. Amb Víctor Català - Caterina Albert ' s'engega així un projecte de ràdio teatre amb perspectives de futur i obert a tothom. 

Aquesta representació serà emesa pròximament per Ràdio l'Escala i també es podrà escoltar a través de la web de l'emissora http://www.radiolescala.cat/. 

Ja a la tarda i per un públic molt diferent, desembarcava a la Sala Polivalent la companyia lleidatana Festuc Teatre amb el seu espectacle 'La llàntia Meravellosa'. Els més menuts de la vila va gaudir amb aquesta proposta que combina el text, amb el teatre, la música i els titelles.

Un espectacle que proposa fer reflexionar sobre el que un desitja. Preguntes com si canvien els desitjos en cada etapa vital o si confonem desitjos i somnis les trobem en aquesta producció que adapta el conte d'Aladdin per convertir-lo en una història de superació i d'amor infinit.

 

L'obra compta amb un espai escènic espectacular amb sorpresa final. L'escenografia es transforma com ho fan els desitjos al llarg de la vida. El fil conductor musical està basat en una cançó de Joan Dausà "Per si demà no surt el sol".

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar