Publicitat
Publicitat

L'Escala, centre neuràlgic del tennis taula veterà

L'Escala ha estat, des de dijous i fins diumenge, el centre neuràlgic del tennis taula veterà. El campionat de Catalunya ha comptat amb cent seixanta participants de diferents clubs d'arreu del país. El CTT CER l'Escala ha rebut comentaris positius dels palistes que han pres part d'aquesta competició.

160 palistes de 50 clubs diferents no s’han volgut perdre el Campionat de Catalunya de Veterans de tennis taula que s’ha fet des de dijous i fins diumenge a l’Escala. El pavelló anvoxer s’hi varen instal·lar un total de setze taules. Segons el president de la Federació Catalana, Agustí Masip, s’han assolit xifres prepandèmia.

{{ tall Agustí Masip, president de la Federació Catalana de tennis taula }}

Han estat quatre dies intensos. Els comentaris dels participants són positius, segons el delegat del CTT CER l’Escala, David González.

Des de l'Ajuntament de l'Escala fa una bona valoració d'aquest esdeveniment.

Un dels participants del campionat ha estat Josep Maillo, palista que a l’any 1992 jugava amb l’Escala i que amb David González i Michael Adodo van aconseguir un ascens històric a la màxima categoria de l’esport. La gesta es va assolir a Almeria.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar