Publicitat
Publicitat

El Club Rítmica l'Escala es classifica per a la final nacional

Quatre gimnastes i un equip de conjunt del Club de rítmica de l'Escala seran a la final nacional d'aquest esport després d'obtenir els millors resultats de la comarca a la lliga territorial. El Club també va obtenir excel·lents resultats als jocs Emporion celebrats a Santa Coloma de Farners.

Fins a 9 joves gimnastes del Club de Rítmica de l'Escala s'han classificat per a la final nacional d'aquesta modalitat esportiva que es celebrarà els propers 18 i 19 de juny a Amposta.L'accés a la final nacional ha estat possible després de de la participació dels individuals i conjunts a les tres fases de la Lliga Territorial de les comarques de Girona.Són les gimnastes que han obtingut els millors resultats a la seva comarca i a les seves categories.Seran a Amposta Laia Lamarca en Categoria benjamí B2, Carla Giménez en Categoria benjamí A2, Ingrid Jimenezen Categoria aleví A2,  Clàudia Parramont. en Categoria cadet B2 , el Conjunt benjamí nivell A, format per Laia Lamarca, Laia Piñana, Carla Giménez i Joana i Paula Bonachera.

Això vol dir que del club, s'han classificat  totes les gimnastes de les dues modalitats, individual i conjunt, a excepció d’una, que degut a una lesió no va poder participar a totes les fases i no optava a classificació.Cal recordar que dels 5 nivells que hi ha a la Lliga Territorial, tots amb participació escalenca,  només dos opten a classificació: el nivell B2 i A2.

El bon nivell de les gimnastes del Club de Rítmica de l'Escala es va poder tornar a veure als jocs Emporion celebrats el passat cap de setmana a Santa Coloma de Farners, amb excel·lents resultats.Guanyaven la competició el Conjunt benjamí nivell A format, Carla Giménez en benjamí A2 i Clàudia Parramont en cadet B2

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar