Publicitat
Publicitat

Mercè Bellfort guanyadora del Premi Sant Jordi Petit Príncep

El segon certamen literari del Petit Príncep de Catalunya ja té guanyadora, ha estat Mercè Bellfort amb el relat 'Llum i Foscor'. Seguint les bases del concurs l'escalenca s'ha inspirat en el capítol del fanaler, per relatar les parts de llum i foscor de la vida.

L'Associació El Petit Príncep de Catalunya ja té guanyadora del seu certament literari 2022, ha estat l'escalenca Mercè Bellfort amb el treball 'Llum i Foscor'. Des de l'associació estan molt contents de l'acollida del concurs i la participació d'aquest any, cal recordar que parlem d'un projecte molt jove, de fet aquest 2022 ha estat la segona edició.

 

El jurat no ho va tenir fàcil per escollir els guanyadors, finalment es va escollir 'Llum i Foscor' com a relat guanyador. Seguit de 'Posta de Sol' d'Alícia Herrera i 'Contra la tristeza' de Fidel del Castillo. Val a dir que Mercè Bellfort, la guanyadora, té experiència amb aquesta modalitat d'escriptura i no és la primera vegada que guanya un premi de narrativa.

 

La finalitat d'aquest concurs és descobrir els valors del llibre del petit príncep, per això els participants han d'escollir un capítol i trobar paral·lelismes per crear i plasmar una nova expressió literària apta per qualsevol edat. 

 

En el cas de la Mercè, el seu títol ja dona pistes de quin capítol va escollir.

 

Els disset relats participants estaran disponibles per a tothom d'aquí a uns dies, quan es publiquin a la pàgina web de l'associació www.elpetitprincep.org. A més tots els que visitin la web també podran donar una ullada a les activitats de l'associació, el seu blog, els secrets del llibre i també saber els passos a seguir per fer-se soci de l'associació el petit príncep de Catalunya.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar