Publicitat
Publicitat

Anna Andreu presenta el seu segon disc, La Mida, a l'Alfolí

L'Alfolí de la Sal acull la presentació del segon disc d'Anna Andreu, La Mida. Era el tercer dels quatre concerts programats com a cicle de primavera. 



Així sona el nou disc d'Anna Andreu, La Mida, segon de la seva carrera en solitari després de "Els Mals Costums", de 2020. Anna Andreu, veu principal i guitarra és acompanyada només de Marina Arrufat, bateria i cors en una proposta de cançó d'autor mediterrània, amb una certa presència de pop i regust lo-fi. "La Mida" incorpora certes textures electròniques i una mica més de pes dels sintetitzadors i confirma amb aquest treball el seu particular encanteri amb cançons que parlen de les maneres de contenir-se, dels límits i dels preàmbuls, dels esclats i de les seves conseqüències.Una bona afluència de públic va fer que la sala de l'Alfolí s'imbuís de l'atmosfera especial que transmet cada cançó d'una Anna Andreu que, d'entrada, agraïa a tot el públic la seva presència, amb la qual es dona sentit a la música en directe, deia.

Era el tercer concert del cicle de primavera de Portalblau, del qual només en resta el que d'aquí a un mes protagonitzaran Pol Batlle amb Rita Payés, tot presentant el treball "Salt Mortal", el dissabte 18 de juny. Després ja al juliol, engega el festival pròpiament dit amb gran diversitat d'actes, entre xerrades, dansa, teatre, circ i música. Els plats forts es faran esperar fins el mes d'agost, amb concerts destacats com el el grup escocès Texas, el libanès Ara Malikian o els catalans Clara Peya, Ramon Mirabet, Beth, Els Catarres o el Pot Petit.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar