Publicitat
Publicitat

Nit dels Museus al MAC-Empúries i a l'Alfolí de la Sal

Aquest cap de setmana es celebra la Nit als Museus arreu de Catalunya. A l'Escala, visita especial de capvespre a Empúries i portes obertes fins a les onze de la nit a l'Alfolí de la Sal

Centenars de museus i altres centres patrimonials arreu del país participen aquest cap de setmana a la Nit dels Museus. Una iniciativa que persegueix, entre d'altres, acostar nous públics als centres culturals. A l'Escala hi participen tant el MAC-Empúries com l'Alfolí de la Sal. A Empúries s'ha programat una visita teatralitzada especial pel recinte amb els guies oficials del museu, gaudint de la calma i tranquil·litat de les darreres hores del dia, finalitzant la passejada amb una copa de vi.Al nucli de l'Escala, la Nit dels Museus es celebrarà a l'Alfolí de la Sal, que estarà obert fins a les onze de la nit. De fet, hi havia una visita nocturna al cementiri mariner, que s'ha hagut de suspendre per problemes amb el guia.

En el lloc d'aquesta visita nocturna al cementiri, el que sí que es farà és l'obertura especial de l'exposició permanent de l'Alfolí de set a onze de la nit.

I per a la setmana vinent, hi ha un altre esdeveniment especial, el Dia Internacional dels Museus, dimecres de la setmana vinent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar