Publicitat
Publicitat

Nou CD d'Els Pescadors de l'Escala'

Els 'Pescadors de l'Escala' tenen a punt un nou CD que es presentarà a l'Escala a finals de mes. És un recull dels temes més coneguts de la formació amb un parell de temes nous. No hi falten 'La bella Lola' i 'El meu avi'.

Són els pescadors de l'Escala interpretant 'La filla del pescador' a la cantada d'havaneres de 2021.Aquest és un dels temes inclosos a ' Genuí ',  el nou CD que es donarà a conèixer en els propers dies.La formació sol presentar un disc cada dos o tres anys i aquest era el moment.Amés coincideix amb el canvi d'un dels components, amb l'entrada d'Ernest Ollero al lloc de Josep Cruanyes.El CD s'hi pot trobar un repertori de temes coneguts, populars, d'aquells que el públic els demana a les cantades.Per mirar de vendre més còpies incorpora 'La Bella Lola' i 'El meu Avi', que no erens a les últimes publicacions.

La presentació del nou CD es farà a l'Escala el 29 d'aquest mes.També es podrà adquirir durant dos caps de setmana juntament amb el Diari de Girona.Naturalment, es podrà aconseguir a les cantades.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar