Publicitat
Publicitat

El segon equip de futbol fa dos mesos que no entrena

El segon equip de futbol fa dos mesos que no s'entrena. Molts dels jugadors estudien i treballen i els hi és impossible quedar un dia per preparar el partit següent. L'equip ha patit baixes durant el curs i és per aquest motiu que el tècnic Dani Sevillano, per salvar els mobles, ha de convocar a jugadors del juvenil.



L’entrenador del segon equip del FC l’Escala s’ha confessat als micròfons dels mitjans de comunicació locals. Ens ha explicat que fa dos mesos que l’equip no s’entrena cap dia a la setmana perquè hi ha jugadors que han plegat i això sumat a que molts jugadors estudien i treballen es fa impossible poder trobar-se almenys un dia a la setmana per preparar el pròxim partit. 

La plantilla s'ha aprimat tant que Dani Sevillano per completar l’equip ha de convocar jugadors del juvenil. Aquesta passada jornada, per exemple, ha hagut de cridar a set jugadors del juvenil C per jugar contra el Sant Llorenç de la Muga, un enfrontament que va guanyar l’equip visitant per 1 a 3. Per cert, el segon equip va debutar al camp d’herba natural.

Per cert, aquesta jornada, Sevillano ha tingut a quatre jugadors a la banqueta. Les dues anteriors setmana no en tenia. Només eren onze jugadors. Recordeu les paraules del davanter Martí Montsuñer en l’últim partit disputat a casa contra el Siurana?

Al segon equip de l'Escala li queden encara cinc partits per acabar la competició.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar