Publicitat
Publicitat

Avui s'ha activat l'app d'incidències municipal

L'Ajuntament ha activat avui l'aplicació per informar d'incidències a la via pública. Una eina molt reivindicada que permet l'usuari enviar informació detallada de qualsevol anomalia que detecte a la via pública. L'eina canalitza cada avís a l'àrea tècnica corresponent i informa l'usuari de l'estat de resolució de la incidència.

L'aplicació avisos.lescala.cat és una eina llargament reivindicada i que el consistori feia mesos que tenia a punt però que no s'ha obert fins que ha estat suficientment provada i corregits els incidents interns que presentava. És accessible tant des del PC com des del telèfon mòbil. El regidor de serveis, Robert Figueras té molt clar que és una aplicació que ha d'ajudar a millorar la imatge del municipi.

Quan es vulgui fer un avís, el primer element que trobarà l'usuari és el plànol de l'Escala damunt el qual es pot fer córrer l'indicador de punt GPS per identificar exactament la ubicació de la incidència. Per il·lustrar-la millor, es poden adjuntar fotografies preses directament des del mòbil. En el formulari de l'avís caldrà seleccionar el tipus d'avís. Per exemple, si correspon a temes vinculats amb l'aigua i el clavegueram, asfalt i voreres, enllumenat públic, neteja i escombraries, entre d'altres. Finalment, l'usuari ha d'identificar-se amb les seves dades personals i finalment, es pot descriure l'avís.

Des de l'Ajuntament, el regidor de serveis ha puntualitzat que el consistori es compromet a respondre tots els avisos rebuts.

L'aplicació ha entrat en funcionament avui. També ha puntualitzat Figueras que hi haurà casos que no es podran resoldre directament des del consistori, ja que certes incidències poden ser responsabilitat d'altres administracions.

Recordeu l'adreça del gestor d'avisos municipals: avisos.lescala.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar