Publicitat
Publicitat

Cristina Viegas ocuparà l'acta de regidor que ha deixat vacant Víctor Puga

Cristina Viegas ocuparà el lloc de regidor a l'ajuntament de l'Escala  que ha deixat vacant Víctor Puga. Pel que fa al nou repartiment del cartipàs municipal es farà públic al ple que es celebrarà el 13 de juny. Només es concreta que Josep Bofill continuarà com a regidor d'Urbanisme combinat amb les tasques d'alcalde.

Dijous passat Víctor Puga renunciava a l'alcaldia de l'ajuntament de l'Escala i agafava el relleu el número 2 del grup municipal Josep Bofill.Puga ha renunciat també a l'acte de regidor, cosa que implica remodelar el govern municipal de cara a l'any que queda fins les eleccions del mes de maig de l'any vinent.Seguint la llista de Candidatura de Progrés el càrrec vacant de regidor l'ocuparà cristina Viegas.Fins ara Víctor Puga regentava les regidories d'Hisenda i Personal.Josep Bofill no creu que les pugui assumir, pensa que cal una redefinició de funcions i que ell s'ha de mantenir a Urbanisme, donat que hi ha projectes de calat dels que és responsable. L'alcalde ho explicava al programa Línia Directa de Canal 10, on dèia que esperava que en algun moment hi hagués un relleu natural a l'alcaldia, però no tant precipitat.

Bofill també explica que no tindrà dedicació exclusiva a l'alcaldia.

Josep Bofill no descarta ser el candidat de Candidatura de progrés a les properes municipals.Emplaça a passat l'estiu per acabar de decidir.

L'entrevista íntegre del programa Línia Directa es pot seguir en diferents re-emissions per la TDT ai a la carta a www.canal10.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar