Publicitat
Publicitat

Iker González, primer als traials, es classifica per a l'europeu

Del 6 al 15 de juliol, el campionat d'Europa de tennis taulà comptarà de moment amb la participació del palista Iker González, que ha estat el flamant campió dels traials que s'han disputat aquest cap de setmana a Irún. Encara queden tres places disponibles i encara no se sap si una d'elles serà ocupada per Norbert Tauler.

El palista del CTT CER l’Escala, Iker González, serà a l’europeu d’aquest estiu a Sèrbia després de quedar primer als Traials que s’han disputat aquest cap de setmana a Irún. Ha estat un gran cap de setmana pel jove palista que ha sumat 12 punts en aquesta competició U19. En total va jugar set partits i cinc van acabar amb victòria. El primer va ser contra Daniel Berzosa, segon del trail que també serà a la competició europea.

Qui no ha tingut sort ha estat Norbert Tauler, ja que ha quedat a la cinquena posició. Encara queden tres places per ocupar, que segurament siguin per decisió tècnica, ja que el campionat d'Espanya coincideix amb l'europeu. González està content perquè s'ha assegurat la plaça per a l'europeu.

La pròxima competició per a Iker Gonzalez és el Syoc que es disputa a Platja d'Aro. Enguany només es competirà en la modalitat individual.

González, que com aquell qui diu arriba de l'open internacional d'Àustria, té encara per endavant el Syoc, el campionat de Catalunya Absolut que es farà el juny a Bàscara i l'europeu de Sèrbia.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar