Publicitat
Publicitat

Sergi Luís 'Sepu' no seguirà com a entrenador del FC l'Escala

El tècnic Sergi Luís 'Sepu' no seguirà la pròxima temporada al FC l'Escala. La notícia la comunicava ell mateix el passat divendres. El palafrugellenc, que ha estat quatre temporades al Nou Miramar, s'ha acomiadat amb una carta donant les gràcies al seu ajudant Juan Paez, a l'expresident Miquel Bosch i al director esportiu Josep Salvat.

L’etapa de Sergi Luís 'Sepu' a l'Escala acaba tres anys, nou mesos i vint-i-un dies després. El tècnic ha estat 1.391 dies al Nou Miramar. Al llarg d’aquest temps, ha dirigit un total de cent partits amb l’Escala. La notícia de la no continuació la comunicava ell mateix a les seves xarxes socials divendres a la tarda informant que li havien comunicat que deixava de ser l’entrenador del FC l’Escala. 

El tècnic ha volgut acomiadar-se donant les gràcies al seu ajudant Juan Paez, a l'expresident Miquel Bosch per donar-li la oportunitat el 2018 i també al director esportiu Josep Salvat. També ha recordat a tots els jugadors que han passat per la plantilla durant aquestes quatre temporades i a tots els treballadors del primer equip. Sepu desitja molta sort i èxits a la nova junta directiva.

Sepu va presentar-se oficialment en societat a l’Assemblea de Socis que va fer-se al juliol de 2018. Va convertir-se en el substitut de Ricard Ferrer i va fer el primer entrenament el 17 de juliol de 2018. L'últim partit va ser el 30 d'abril contra el Parets. Al primer any, l’equip va ser el flamant campió de Segona Catalana, un exercici que serà recordat per la remuntada història al camp del Sant Feliu de Guíxols. També seran recordades les victòries del Bescanó i també de la Muntanyesa.

Ja s'encenien les alarmes quan va dir això públicament.

Les quatre temporades de Sepu a l’Escala han acabat amb les posicions següents: primera a Segona Catalana i novena, quarta i tercera posició a Primera. El club ha anunciat que el nou entrenador és Arnau Sala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar