Publicitat
Publicitat

González i Tauler busquen el bitllet per a l'europeu d'aquest estiu

El dos palistes del CTT CER l'Escala, Iker González i Norbert Tauler, seran als traials a Irún, al País Basc, aquest cap de setmana i intentaran classificar-se a les dues primeres posicions, justament les places que donen accés a l'europeu que es farà aquest estiu a Itàlia.

Iker González i Norbert Tauler volen ser a l'europeu d'aquest estiu. I per fer-ho hauran de quedar a les dues primeres posicions dels traials que es fan aquest cap de setmana a Irún. Vuit palistes són els que hi competiran. 

El que penalitza molt al CTT CER l'Escala és que Iker González i Norbert Tauler, al seu del mateix club, s'han d'enfrontar al primer partit.

El primer i segon classificat doncs aconseguiran els bitllets per a l'europeu. No només hi aniran aquests dos palistes encara hi haurà tres places més.

També aquest cap de setmana, en aquest cas, diumenge a les sis de la tarda, el sènior femení del Club Bàsquet l'Escala té el tercer partit de la fase de promoció d'ascens a la Primera Catalana contra el Pallejà després d'haver guanyat per la mínima al Saps A. El rival de les escalenques ha perdut els dos primers partits de la fase d'ascens i a la lliga regular va quedar tercer amb dotze victòries i sis derrotes.

També aquest cap de setmana, es disputa al Mar d'Empúries la dotzena edició de la Copa Comodor i el segon equip de futbol juga diumenge a les cinc a casa contra el Sant Llorenç de la Muga.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar