Publicitat
Publicitat

Quimet Hostench arriba a la final de 'La sardana de l'any'

Quimet Hostench ha arribat a la final del concurs 'La sardana de l'any' amb Elna, una cançó dedicada a la seva neta. El compositor escalenc ha rebut més de 750 vots en la tercera semifinal. Al final d'aquest mes, se sabrà si la saradana d'Hostench és la millor de 2021. 

El compositor escalenc Quimet Hostench ha passat les semifinals de la 32ena edició de 'La sardana de l'any'  amb la melodia Elna, dedicada a la seva néta. 

Fins ara, la participació d'Hostench ha sigut molt positiva, ja que a les fases prèvies ha recollit un nombre de vots molt alt. En aquesta tercera semifinal ha recomptat 750, més del doble que els seus contrincants. Així ha aconseguit l'accès a la final del concurs juntament amb 'Nuri' De Joan Lluís Moraleda i 'Turó de les tres creus' de Jordi Vilapinyó. 

El músic sardanista està molt content d'aquest ascens a la final i el suport rebut. 

El concurs ha funcionat amb un sistema de votacions online i per trucades a conjunt d'emissores de ràdio territorials. Actualment, en la fase final, ja no es votarà telemàticament, si no presencialment el dia de del tancament del concurs. Hostench, molt agraït, comenta que arribar a on ha arribat ja és una victòria i que la disputa per la millor sardana de 2021 contra els 8 finalistes no està del tot guanyada.

La final de la 32 edició de La Sardana de l’Any es celebrarà el dissabte 28 de maig de 2022 al Teatre La Faràndula de Sabadell. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar