Publicitat
Publicitat

Reunió informativa i preinscripcions per als casals municipals d'estiu

Aquest dimecres 4 de maig a les 19h es farà una reunió sobre els casals de lleure municipals  a la Sala Polivalent. S'informarà sobre les preinscripcions i les activitats programades tant del casal com del casalet d'aquest proper estiu.

L'Escala acollirà el dimecres 4 de maig a la Sala Polivalent la primera reunió informativa sobre les preinscripcions per als casals municipals d'estiu. Es parlarà sobre els programes i les activitats del casal i el casalet que aquest any es presenten amb la temàtica "Super fantasia de la Samy". La reunió serà a les 19h-

Els esplais infantils i de lleure es faran els mesos de juliol i agost a l'Escola Empúries i estaran dividits per mes sencer o en quinzenes des de l'1 de juliol al 31 d'agost. Els horaris seran de dilluns a divendres de les 9h a les 13h i/o de les 15h a les 19h. Com cada any soferiràn serveis complementaris d'acollida matinal i menjador.

Les preinscripcions es podran fer del 9 al 13 de maig per a families empadronades, en línia, pel formulari inscripcions.lescala.cat. Del 16 al 17 per les famílies no empadronades ho hauràn de sol·licitar mitjançant cita prèvia, contactant al mail tsues@lescala.cat.

En la reunió s'oferirà la documentació a emplenar necessària per les preinscripcions i s'explicitarà tota la informació sobre modalitats i preus, serveis, descomptes i bonificacions.

Al juny es farà una segona reunió, abans de començar. Per a qualsevol dubte us podeu adreçar a l'organització per correu electrònic a les adreces tsues@lescala.cat o anna@totoci.net.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar