Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala tanca la lliga aquest dissabte a casa

El grup 1 de la Primera Catalana de futbol baixa el teló aquest cap de setmana. El campió ha estat la Muntanyesa i baixaran de categoria les Franqueses, el Llagostera B i la Jonquera. Pel que fa al FC l'Escala ocupa la tercera posició abans de disputar l'últim partit de lliga, a casa, contra el Parets.

El FC l'Escala finalitza la lliga aquest dissabte a les cinc de la tarda a casa contra el Parets després d'empatar a 0 a Mollet en el darrer desplaçament de la temporada. Els de Sepu, ara tercers, volen tancar la competició el més amunt possible, ja que l'objectiu era, des de bon principi, millorar la quarta posició aconseguida l'any passat. Els paretans arriben a la darrera jornada de campionat a la cinquena posició. En el partit de la primera volta, els escalencs van perdre 2 a 1. Els golejadors locals van ser Carles Ferres i Omar Dambelleh i el visitant Jam Baldeh.

En bàsquet, el sènior femení jugarà també dissabte a la tarda a casa, a dos quarts de sis, contra el Saps A. Serà el segon partit de la fase de promoció d'ascens a Primera Catalana. El primer duel va ser dissabte passat al pavelló contra l'Hospitalet B.

I en tennis taula, des d'ahir dijous i fins demà dissabte, els palistes del CTT CER l'Escala, Iker González i Norbert Tauler, són a Linz, a Àustria, competint a l'open internacional abans dels trails que es faran la pròxima setmana a Irún.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar