Publicitat
Publicitat

Nous despatxos i sales de reunió a l'Ajuntament

Les obres a l'Ajuntament ja arriben al tram final. L'antiga sala de plens ja s'ha reconvertit en noves zones de treball per la regidoria de l'Ajuntament. La casa de la vila finalitzarà les reformes a principis del mes de maig amb l'acabament de la nova sala de plens, reubicada a la planta baixa. 

La rehabilitació de l'Ajuntament arriba al tram final, unes obres pressupostades en 240.000 euros. L'antiga sala de plens s'ha recondicionat en diferents espais de treballs, adaptats a les necessitats de les àrees de feina de l'equip de govern. En aquesta reestructuració també s'han tornat a redistribuir les regidories, les oficines dels tècnics i els despatxos administratius. 

Aquesta reforma ha sigut la més estesa que l'edifici ha experimentat des del setembre de 1988. Les remodelacions han sigut necessàries degut al creixement de la plantilla de treballadors i la necessitat d'ordenar els espais a l'interior de la casa de la vila. La nova sala de plens estarà ubicada a un pas del carrer amb la intenció d'apropar-se als veïns i al poble i convidar-los a participar de les sessions plenàries, que són públiques i obertes a la ciutadania. S'estima que la nova sala de plens s'obri a principis de maig.

Comentaris de l'àudio© 2022 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar