Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala, amb poc aconsegueix molt i recupera el liderat (2-1)

L'Escala és el nou líder provisional del seu grup amb la victòria per 2 a 1 contra les Franqueses en el primer partit de la segona volta. Els de Sepu seguirien encapçalant la classificació en cas que el Bescanó perdés o empatés a Parets en el partit ajornat. Precisamant, el Bescanó és el pròxim rival de l'Escala.

L'Escala recupera el liderat del grup 1 de la Primera Catalana després de guanyar 2 a 1 a Les Franqueses, a casa, amb els gols d'Alex Sánchez i Henry Gilham a la primera part. El primer acte, però els escalencs podien haver fet un altre gol, però Henry Gilham no va poder rematar la passada de Maha Konteh. El gol visitant el signava Maude en el minut 54 de la segona part. A partir d’aquí, els escalencs van patir fins al final. L'àrbitre va afegir cinc minuts i mig. Les Franqueses va poder empatar el partit a 2 en tres ocasions clares, però cap d’elles va anar cap a dins. La primera la va salvar Ayoub Jaaidi, la segona el xut no va anar entre els tres pals i la tercera la va treure Albert Genís.  L’equip visitant, en el 82, es quedava amb un jugador menys arran de l’expulsió d’Oscar Mejías, el màxim golejador dels franquesins.

El porter titular va ser Isac Lucas, Alex Sánchez va tornar a ser titular i Pep Vergara tornava a l’11 després de la seva lesió a Llefià. Sepu recuperava els sancionats Zou Moustakim i Maha Konte i va tornar a posar a l’onze el nou fitxatge Aleix Caball. Nfamousa Sangare va entrar al segon acte. Els que no van jugar ahir van ser el porter Albert Quintanas, que va ser suplent, el central Pau Castell que finalment no va entrar i Marçal Saenz no va entrar a la convocatòria perquè està lesionat. Ignasi Massó va ser suplent i va entrar al terreny de joc a la segona part.

Els de Sepu són líders, sí, però estan a l’espera del que faci el Bescanó a Parets, un partit que s’ha ajornat aquest cap de setmana per positius de coronavirus a l’equip blau. Precisament, el Bescanó és el pròxim rival de l’Escala.