Publicitat
Publicitat

L'AMPA de l'Escola Empúries organitza una xerrada sobre la gesitó de conflictes

L'AMPA de l'Escola Empúries ha organitzat una xerrada sobre la gestió dels conflictes en infants. L'objectiu de l'associació és iniciar un cicle de xerrades formatives per les famílies per millorar la comunicació amb la mainada. L'ABS de l'Escala també ha posat en marxa una àrea de benestar emocional i salut comunitària.

El benestar emocional dels infants és una de les preocupacions de les famílies des de l'irrupció del coronavirus a les nostres vides. Per aquest motiu, des de l'AMPA de l'Escola Empúries, es vol iniciar un cicle de xerrades actives i formatives dirigides a pares i mares per tal de millorar la gestió de les emocions i els conflictes.

Dimecres passat va tenir lloc la primera xerrada, basada en la gestió dels conflictes.

La xerrada va anar a càrrec de la  Maria Goday, educadora social i especialitzada en la comunicació quotidiana entre adults, infants i adolescents i acompanyant de primera infància. 

Cal destacar també, que des del passat mes de desembre l'ABS de L'Escala ha creat un espai de Referents en Benestar Emocional i Salut Comunitària. Un nou programa que s'està portant a terme des de sanitat, amb l'objectiu de conèixer les fortaleses i necessitats del territori per tal d'abordar-los adequadament.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar