Publicitat
Publicitat

Comença la segona volta de la Primera Catalana

El FC l'Escala comença la segona volta rebent la visita de Les Franqueses aquest pròxim diumenge al Nou Miramar a les 4 de la tarda. L'equip escalenc va guanyar als vallesans per 1 a 2 en el partit de la primera volta amb gols d'Albert Genís i Jam Baldeh.

El primer rival de la segona volta del FC l'Escala serà Les Franqueses, un partit en què el tècnic escalenc, recuperarà als sancionats Zou Moustakim i Maha Konteh, a més dels nous fitxatges Aleix Caball i Nfamoussa Sangare. També serà el retorn de Pep Vergara al Nou Miramar després de la lesió i que la setmana passada ja pogués jugar contra el Parets. El que és dubte és el seu company al mig del camp, Marçal Sáenz, que va haver d'avandonar el terreny de joc per unes molèsties musculars. 

El pròxim rival, les Franqueses, ocupa la dotzena posició amb 12 punts, mentre que els escalencs són segons amb 26. El màxim golejador de l’Escala és Jam Baldeh amb 5 gols mentre que el màxim golejador de les Franqueses és Oscar Mejías amb 6. 

En el partit d'anada, l'Escala va guanyar per 1 a 2, remuntant el gol matiner de Les Franqueses. Els golejadors van ser Albert Genís i Jam Bladeh. I per part local el golejador va ser Mahamadou Tunkara. El partit es disputarà diumenge a les 4 de la tarda al Nou Miramar.

El segon equip de futbol visita el camp del líder els Esplais aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda. Els de Dani Sevillano tenen 28 punts i el líder 37... i això que els dos equips han perdut únicament un partit aquesta temporada. L’Escala ha guanyat 8 partits, n’ha empatat 4 i n’ha perdut 1 mentre que l’Esplais ha guanyat 12 partits, n’ha empatat 1 i n’ha perdut un. Els defenses del segon equip hauran d’anar molt amb compte amb el davanter Omar Niabaly, el que és el màxim golejador del grup 30 de la Quarta Catalana amb un total de 24 gols. De mitjana fa 1,7 gols per partit. Els jugadors de l’Escala són conscients que amb treball tot és possible. Són declaracions del porter Yati Baldeh... (tall Yati Baldeh)

Pel que fa als equips masculí i femení de bàsquet, haurem d'esperar una setmana més per veure'ls en acció. No serà fins el cap de setmana de la setmana que ve, que tornin a jugar un partit. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar