Publicitat
Publicitat

L'Anxova peluda tanca el 2021 amb 167 gossos adoptats

L'Anxova peluda tanca l'any 2021 amb més 200 gossos recollits i unes 167 adopcions. Per tant, segueix la mateixa tendència de l'any anterior, tot i que aquest han baixat les cases d'acollida. Una xifra que va augmentar molt el 2020 amb el confinament total i el teletreball.

Durant l'any 2021, l'associació Protectora Animals l'Anxova Peluda de l'Escala va atendre més de 200 animals abandonats o perduts. De tots aquests 167 van trobar una família adoptiva o van ser retornats als seus propietaris. 

 

Unes xifres que no varien massa comparades amb el 2020, un any precisament complicat per la pandèmia i on l'Anxova peluda va treballar amb normalitat dins les normatives establertes. De fet, les tramitacions d'adopció van seguir igual que cada any, rondant la dinàmica habitual de l'associació. On més es va notar el canvi va ser amb les cases d'acollida. 

 

La gestió d'una protectora no és gens fàcil i menys quan tot l'equip són voluntaris, els tràmits administratius i els logístics són molts. I aquest any 2021 s'hi ha sumat un augment considerable de gossos que ja tenen una llar i que s'han de reubicar amb altres famílies. Doncs els seus propietaris no se'n poden fer càrrec, han emmalaltit o es canvien de llar i no hi ha espai pel company de quatre potes.

Qui té mascotes, sap que són un més de la família. Per això quan surten notícies de noves lleis o protocols, són molts que pregunten que han de fer per tenir el seu pelut amb totes les normatives actuals. Fa uns mesos es parla molt de DNI per a mascotes, una informació que ara com ara és completament falsa tot i les notícies que han sortit. 

Tots els interessats en adoptar un animal, col·laborar amb l'Anxova Peluda o ser casa d'acollida només cal que posar-se en contacte amb l'associació via correu electrònic o xarxes socials.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar