Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala perd a Parets en el temps afegit (2-1)

Segona derrota en el segon partit de l’any. El FC l’Escala perd 2 a 1 a Parets en el temps afegit. Destacar que els locals en el 60 va quedar-se amb un jugador menys i fins i tot així va sumar els tres punts. Sepu ha pogut comptar ja amb Pep Vergara i també amb els nous fitxatges Aleix Caball i Nfamoussa Sangare.

En el minut 92, el Parets va aconseguir el 2 a 1 final i això que des del 60 jugava amb un jugador menys amb l’expulsió de Pau Ruiz, amb doble targeta groga.  Ja el partit va començar malament i és que en el minut 14, Carles Ferrés, de penal, trencara l’empat a 0 inicial. El jugador i davanter de l’Escala, Jam Baldeh, abans del descans, equilibrava el partit.

I ja a la segona part, i en el descompte, el local Omar Dambelleh feia el gol dels tres punts. Els de Sepu van perdre la setmana passada a casa contra el Mollet per 2 a 3 i aquesta 2 a 1 a Parets. Els escalencs comencen amb mal peu el 2022. La bona notícia, si és que és bona, és que el líder Bescanó a Mollet per un contundent 4 a 0, un Mollet que ha empatat a punts amb l’Escala. I qui s’ha afegit a la festa és el Parets amb la victòria en aquesta última jornada de la primera volta. Per tant, primer Bescanó amb 27 punts, segon i tercer l’Escala i Mollet amb 26 i quart, el Parets amb 24.

Destacar que l’Escala ha recuperat a Pep Vergara i que el primer equip ha incorporat a dos jugadors nous: Aleix Caball, ex del Peralada, i NFamoussa Sangare de l’Amer. Aquesta jornada estaven sancionats, per rebre targeta vermella la setmana passada, Zou Moustakim i Maha Konteh.