Publicitat
Publicitat

Servei de suport psicològic a l'Escala en marxa

Serveis Socials de l'Escala engega el projecte de suport psicològic a la gent gran, una iniciativa per identificar les afectacions a causa de la Covid i la pandèmia. De moment s'ha iniciat amb la gent gran, el pròxim pas serà apropar-se als joves.

L'Escala posa en marxa el projecte de suport psicològic derivat de la Covid-19 a càrrec d'una psicòloga professional. La trobada amb la gent gran al casal del jubilat va deixar bones sensacions i els primers participants. 

 

La resposta va ser bona, tot i això, sempre hi ha espai per a més gent. És per aquest motiu que ja s'ha pactat fer una nova xerrada informativa per a totes aquelles persones que no van poder assistir a la primera i estan interessats a fer ús del servei.

L'altre col·lectiu vulnerable, psicològicament parlant, a causa de la pandèmia han estat els joves, per això el servei també s'oferirà ben aviat a ells. Ara de moment s'està treballant la millor manera d'apropar-se aquesta franja d'edat, que no és tan receptiva com la gent gran.

 

L'objectiu de les trobades, és poder explicar quines dificultats s'ha trobat cada persona durant la Covid, com s'han afrontat i quines solucions s'han trobat. Sempre a primera instància es treballarà individualment, tot i que no es descarta fer alguna sessió conjunta per descobrir punts en comú. Els interessats en assistir a aquestes trobades només han de posar-se en contacte amb serveis socials de l'Escala. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar