Publicitat
Publicitat

Més de 7.000 espectadors als actes de Nadal de l'Escala

Les més de 40 activitats programades entre el pont de la puríssima i reis han aglutinat uns 7000 espectadors. L’Ajuntament en fa un balanç satisfactori, especialment d’aspectes com la involucració d’entitats i administració donats de la mà. 

Bon balanç de les activitats de Nadal que s’han dut a terme aquest any a l’Escala, per les quals es calcula que han passat més de 7.000 persones. Des de l’encesa de l’enllumenat nadalenc a l’arribada dels Reis de l’Orient, s’han programat més d’una quarantena d’activitats al municipi. Tant les activitats més clàssiques com les més noves han funcionat segons el previst, amb l'afegit de les modificacions obligades per efectes del temps. Amb tot plegat, el balanç que avui n'ha fet la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç ha estat ben positiu.

Marta Rodeja, la qual també posa en valor l’important esforç que s’ha fet tant des de les entitats com des de la pròpia administració per oferir un ampli ventall d’activitats. 

Les mesures de prevenció contra la Covid-19 no han permès fer dues de les activitats previstes, com eren les campanades i el ball de Cap d’Any, però la resta s’han pogut fer amb normalitat i seguint la normativa vigent. Pel que fa a l’arribada dels Reis, la tramuntana va obligar a adaptar la cavalcada i el campament reial, però des de l’organització s’ha fet un molt bon balanç de com es van desenvolupar les activitats. Visites guiades, conferències, tallers i activitats esportives han estat algunes de les altres activitats programades aquests dies.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar