Publicitat
Publicitat

La CMAS engega a l’Escala un departament pioner de ciència ciutadana

La CMAS engega a l’Escala un departament pioner de ciència ciutadana. Serà un dels punts de partida dels projectes d’aquest departament, gràcies a la proximitat dels seus coordinadors Gustau Vivar i Boris Weitzmann.

La Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques (CMAS) engega un nou departament  dedicat a la ciència ciutadana. Segons explica el responsable de biologia del nou departament, Boris Weitzmann, la CMAS pretén agrupar els mons de la ciència i de la ciutadania.

Les accions que es duran a terme començaran a l’Escala, ja que tant Weitzmann com el coordinador del departament, Gustau Vivar, estan establerts a la zona, però estaran encarades a realitzar-se dins l’àmbit mundial.

La ciutadania podrà ajudar en projectes com el seguiment d’espècies invasores i d’espècies indicadores del canvi climàtic. A més, també es podran dur a terme accions durant la pràctica esportiva o caminant per la platja.

Una altra de les possibles accions que podrà dur a terme la ciutadania és la vigilància i conservació de les plantes fanerògames de la costa empordanesa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar