Publicitat
Publicitat

El Club Tennis l'Escala apropa l'esport a les escoles

Comença un nou cicle d'activitats relacionades amb el tennis perquè els alumnes dels centres escolars de l'Escala descobreixin aquest esport. És una activitat organitzada conjuntament pel Club Tennis l'Escala, l'ajuntament i les escoles Esculapi i Empúries. 

Fomentar la pràctica de l'activitat física i el coneixement i divulgació de modalitats esportives en l'àmbit escolar, a més de formar en hàbits saludables i educació en valors. Aquest és el principal objectiu del nou cicle d'activitats organitzat conjuntament entre les escoles Esculapi i Empúries, l'Ajuntament i el Club Tennis l'Escala, i que han posat en marxa aquesta setmana. Durant 8 sessions i fins el març, els infants descobriran el tennis i el pàdel i n'apendran algunes nocions bàsiques.

Durant les sessions, els alumnes, treballaran la psicomotricitat i la coordinació del seu cos, el domini de la raqueta, així com el treball en equip. 

Amb aquesta activitat, la mainada té una nova oportunitat per conèixer un nou esport, i per tant poder ampliar el ventall d'opcions a l'hora d'escollir un esport per poder practicar sense haver de sortir de l'Escala. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar