Publicitat
Publicitat

Nou número de l'agenda trimestral El Saler

Ja podeu consultar l'agenda cultural El Saler corresponent als mesos de gener, febrer i març de 2022, que té com a principal protagonista el Carnaval i el Dia de la dona. Una agenda disponible tant en format paper com en versió digital.

Arriba una nova edició en format paper la revista 'El Saler', una publicació que recull totes les activitats culturals programades durant els mesos de gener, febrer i març. Aquest trimestre els protagonistes són quatre, el Nadal que ja hem passat, el Carnaval de l'Escala que viurem el tram final del mes de febrer i el març les activitats de l'Escala vila del llibre o els actes del dia de la dona tindran un pes molt important pel que fa a activitats cultuals escalenques. 

Una agenda que va néixer digitalment durant el confinament, però detectat que no tothom té un fàcil accés als dispositius digitals, ja es va decidir a l'anterior publicació fer una tirada de 1500 exemplars en format paper. L'objectiu, però, és clar, minimitzar l'impacte ambiental i reduir els exemplars en format paper. 

Programar activitats a tres mesos vista i amb situació de pandèmia és complicat, per això l'edició digital del Saler és viva. És a dir, es modifica puntualment per actualitzar certs canvis. Un fet impossible a l'edició paper, per això s'anima a tothom a utilitzar sempre la versió digital, disponible a www.lescala.cat o gaudint de la subscripció digital, per donar-se d'alta només cal visita la web municipal a la secció actualitat pestanya aganda trimestral.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar