Publicitat
Publicitat

Primer concert dins l'homenatge a Ramon Pujolboira

El duet musical Twin Picks ha estat el protagonista del primer dels tres concerts previstos fins a finals de mes en homenatge al pintor Ramon Pujolboira. Entre d'altres han interpretat 'Tres colors' , el tema que porta el nom del col·lectiu creat pel pintor.

És el tema 'Tres colors' interpretat pel duet musical Twin Picks dins el concert que ha reprès les activitats paral·leles a l'exposició-homenatge al pintor Ramon Pujolboira, instal·lada a l'Alfolí de la Sal.Twin Picks és un projecte nascut l'any 2006 entre el cantant Roger Alemany i el guitarrista Aleix Pujol, fill de Pujolboira.La cançó "3 colors" porta el  nom del col·lectiu creat pel pintor i que segueix les tècniques de Pujolboira tal com els va ensenyar.

El concert va ser seguit per una vintena de persones.Els dos músics ja havien coincidit en diferents bandes i versionen grans èxits del pop i del rock en format duet acústic.Interpreten temes dels Rolling Stones, Police, Nirvana, U2 o Elton John.

Els actes d'homenatge a Ramon Pujolboira s'allarguen fins al 30 de gener.Queden pendents dos concerts l'últim cap de setmana de mes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar