Publicitat
Publicitat

La tramuntana fa refugiar els Reis d'Orient a la Sala Polivalent

La cavalcada dels reis de l'Orient, última cita del calendari nadalenc, s'ha de refugiar a la Sala Polivalent a causa de la forta tramuntana. Tot i no poder entrar per mar i minimitzar la rua, es fa un bon balanç del campament, que va ser visitat per més d'un miler de persoens.

La tramuntana va voler fer-hi acte de presència i va modificar -i de quina manera- tot el protocol de la rebuda de la comitiva màgica dels tres reis de l'Orient. Com si no n'hi hagués prou amb els protocols anti-covid. No hi va haver ni arribada per mar ni campament a la Mar d'en Manassa. Com a pla B, el campament es va instal·lar a la Sala Polivalent, ocupant tota la superfície d'aquest espai amb escrivents, carters, ajudants, pessebre i reservant el lloc d'honor per als reis Melcior, Gaspar i Baltasar a l'escenari central.La comitiva reial havia entrat a l'Escala pel camí Ample, va pujar per l'Ave Maria fins a la plaça de les escoles i va seguir pel carrer Rusiñol fins a la Sala Polivalent, on l'alcalde va rebre els reis als qui va fer lliurament de la clau que obre totes les portes de l'Escala.No va ser certament la festa desitjada i planificada meticulosament per l'associació l'Escala Màgica. Tot i això, des de l'Ajuntament, se n'ha fet un balanç satisfactori.

El regidor de cultura ha ponderat especialment l'esforç de tots els implicats en l'organització de la cavalcada per tal de mantenir les il·lusions dels infants, tot i les dificultats que comporta treballar amb tramuntana.

Les dues últimes cavalcades dels tres reis s'han hagut de fer en les condicions excepcionals que obliga la pandèmia. Amb tot, tot indica que almenys el campament reial ha vingut per quedar-se i es pot pràcticament assegurar que tindrà continuïtat els propers anys.

El futur, com a mínim, es veu amb optimisme.

El regidor no ha deixat escapar l'oportunitat d'agrair a tothom la seva implicació en la festa dels reis.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar