Publicitat
Publicitat

L'Anxova Milionària reparteix 800.000 euros amb la loteria de Nadal

La Loteria de Nadal 2021 passa de llarg a l'Escala, però deixa uns 800.000 euros amb premis menors, terminacions i reintegraments. El número gran, el 86148 ha anat a parar a Madrid, Las Palmas, Cantàbria i Huelva. Des de l'Escala també s'ha repartit sort a Canàries, Saragossa i Figueres.

Un any més l'administració número 1 de l'Escala, l'Anxova Milionària ha vist com la loteria de Nadal passava de llarg del municipi. De fet, aquest any ha passat de llarg de Catalunya, ja que el 86148, dotat amb quatre milions d'euros per sèrie ha anat a parar a Madrid, Las Palmas, Cantàbria i Huelva. L'únic premi gran que ha tocat a la demarcació ha estat un cinquè premi a Camprodon amb el número 92052 dotat amb 60.000 euros la sèrie i 6000 al dècim. Des de l'Anxova s'accepta amb resignació, la poca fortuna del municipi. 

 

Tot i això, l'Anxova ha repartit prop de 800.000 euros amb premis menors. A l'Escala el bar l'Escal de Riells i el Bar Ca l'Enric han repartit la sort entre els seus clients amb dècims valorats en 100 euros. Ho diuen els mateixos responsables de l'administració, dins la poca sort d'aquest any, l'Anxova ha enviat sort a Canàries, Saragossa, Figueres i altres punts de proximitat. 

 

El que finalment no s'ha vist han estat les persianes baixades de les administracions, i és que la vaga convocada per aquests dies des del sector només ha estat d'un dia, el del sorteig. Ho han fet per evitar un col·lapse i que tothom pugui cobrar les seves butlletes. Per això aquest matí s'han vist cues davant l'Anxova Milionària.

 

El sorteig de Nadal ha recuperat aquest any els nivells habituals de participació, generant moviment i seguiment. Ara, però molts ja tenen les esperances posades en el sorteig del nen, un sorteig habitualment més repartit i amb més opcions.

Comentaris de l'àudio© 2022 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar