Publicitat
Publicitat

Segona edició confirmada

La Fundació Alive i el Club Nàutic de l'Escala donen continuïtat al Concurs internacional de fotografia de la Mediterrània. Aquesta setmana s'ha signat el conveni per les pròximes tres edicions.

La Fundació Alive, que promou la recerca i difusió del coneixement sobre el medi marí per a millorar la seva gestió i conservació, i el Club Nàutic de l'Escala, que treballa amb l'objectiu de difondre la pràctica esportiva sostenible a la Costa Brava, han signat un conveni de col·laboració per tirar endavant l'únic concurs internacional de fotografia de la Mediterrània, el MedFoto, per les pròximes tres edicions. 

 Aquesta iniciativa va néixer l'any passat, fruit de la col·laboració entre les dues entitats, amb l'objectiu de realçar la relació entre les persones i el mar, així com donar a conèixer els valors naturals de l'entorn marí i fomentar l'actitud responsable de totes les persones que treballen i gaudeixen d'ell. Amb la signatura del conveni de col·laboració, aquest dimarts a la Sala de Juntes del Club Nàutic l'Escala, la segona edició del MedFoto té el futur assegurat. Els presidents de les dues associacions, Narcís Carreras i Bernat Garrigós, han estat els encarregats de fer oficial aquest acte, amb el que comencen els preparatius d'una nova convocatòria del Concurs Internacional de Fotografia dedicat a la Mediterrània.

Un any més, el certamen proposarà tant a fotògrafs professionals com amateurs, presentar imatges innovadores i inspiradores que mostrin la diversitat marina i la relació de l'home amb el mar Mediterrani sota la temàtica: el mar i les persones. L'organització ja treballa amb les que seran les bases de la segona edició del MedFoto, que seran publicades al web del concurs www.medfoto.org el pròxim 1 de febrer. El període d'inscripció i enviament d'imatges s'obrirà de l'1 d'abril al 15 de maig.

Comentaris de l'àudio© 2022 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar