Publicitat
Publicitat

Pista de patinatge a plaça Catalunya del 22 de desembre fins el dia de Reis

La UBET instal·larà una pista sintètica de patinatge a plaça Catalunya durant totes les vacances escolars a més d'un parc infantil d'aventura. Serà la novetat principal del gruix d'activitats que s'han organitzat per a promoure i acompanyar el comerç de proximitat.

La pista de patinatge proposada per la UBET s'instal·larà sota la pèrgola de plaça Catalunya, està feta de material sintètic, el que suposa un estalvi energètic considerable respecte una pista de gel natural. Feia dos anys que els botiguers de l'Escala treballaven per aconseguir instal·lar-ne una prop de la zona comercial del municipi. Aquest any serà una realitat del 22 de desembre al 9 de gener, coincidint amb el calendari de vacances escolars. I al costat de la pista, tot un parc d'aventura amb inflables i atraccions infantils, actuacions de música en directe i també allà s'hi farà cagar el tió. 

Les activitats de plaça Catalunya seran la novetat principal d'una campanya Nadalenca que ja engega l'1 de desembre amb l'estrena d'un calendari d'advent on els clients del comerç local opten a un premi diari si responen les preguntes que es formularan a través dels storys de l'Instagram de la UBET. Una altra de les novetats principals serà la gravació d'uns vídeos a mode de carta als reis.

La campanya passa per iniciatives que venen d'anys enrere com el fil musical als carrers més comercials, la renovació del tió de Nadal o la campanya 2022 il·lusions. A través d'aquesta campanya, les botigues reparteixen butlletes per cada compra, de manera que al final de la campanya, passat Reis, es fa el sorteig d'un premi de 2022 euros. Entre les iniciatives programades hi ha també tallers infantils, un de postals de Nadal i un altre per a l'elaboració del sobre de la carta als reis. Tot un cúmul d'activitats de suport a la reivindicació del comerç local i de proximitat.

Les iniciatives de la UBET seran una part important del cúmul d'activitats festives i culturals de desembre, el gruix de les quals es presentaran dilluns vinent al matí. El cicle s'engega amb l'encesa de la il·luminació de nadal, prevista per al capvespre del divendres 3 de desembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar