Publicitat
Publicitat

Vicenç i Jordi Folgado, campions de la categoria C5 del campionat FCA

Els germans Folgado acaben al podi de l'edició 69 del Rally Costa Brava. Vicenç i Jordi han acabat primers de la categoria C5 del campionat. Aprofitant les vacances van decidir participar en aquesta competició i han aconseguit un resultat que no s'esperaven.

Vicenç i Jordi Folgado s’han proclamat com a flamants campions de la categoria C5 del campionat FCA (velocitat català) de l’edició 69 del Rally Costa Brava. Els dos germans donen la sorpresa en al seva primera participació que tenia com a únic objectiu que el nom del seu pare tornés a aparèixer quaranta-un anys després a les llistes d'aquesta competició tan prestigiosa que es fa a les comarques gironines.

A la categoria a la que competien hi havia un total de 77 equips inscrits. A la classificació general, els germans Folgado van acabar vuitens amb un temps d’1 hora 34 minuts. El pilot va ser en Vicenç i el copilot en Jordi. El punt de sortida va ser Santa Coloma de Farners i el d'arribada Girona. El pròxim Rally Costa Brava arribarà a la setantena edició. Ja hi ha data... Serà del 17 al 20 de març.