Publicitat
Publicitat

Ignasi Massó i Henry Gilham desencallen el partit contra el Banyoles (2-0)

El primer equip del FC l'Escala supera el Banyoles per 2 a 0 i segueix a la segona posició del grup 1 de la Primera Catalana. Els gols d'Ignasi Massó i Henry Gilham a la primera part van ser suficients per sumar els tres punts. El Banyoles va fallar un penal al segon acte. Va ser expulsat Alhagi i van abandonar el terreny de joc per lesió Ayoub Jaaidi i Jam Baldeh.

L’Escala s’ha retrobat amb la victòria a casa contra el Banyoles. Era un duel directe de la part alta. Els dos equips arribaven al derbi gironí amb 14 punts. Els escalencs, després de la derrota contra el Palamós i l’empat contra el Llefià, han tornat a sumar els tres punts. El resultat d’aquesta jornada 8 ha estat de 2 a 0. Els dos gols van ser a la primera part.

En el minut 26, el capità Ignasi Massó obria la llauna. Marçal Saenz xutava des de fora de l’àrea i el porter Bartrina se li va escapar la pilota i Massó, ben atent, va caçar-la i la va empènyer cap a dins.

I en el minut 41, Henry Gilham feia el 2 a 0. El dorsal 10 rebia l’assistència d’Ignasi Massó. El gol el va fer amb el peu esquerre. Gilham s’estrenava com a golejador.

I ja a la segona part, el Banyoles va estar millor i va poder eixugar la diferència, però Aleix Feixas, des dels 11 metres va fallar. Va enviar la pilota per sobre del travesser. El penal el va fer el lateral Zou Moustakim en el minut 67. I Ferru va topar amb el pal després del llançament d’una falta.

Els escalencs amb aquesta victòria segueixen segons a un punt del líder Bescanó abans de visitar diumenge a dos quarts d'una del migdia el Llagostera B, que ja no compta amb el tècnic escalenc Gabri Maragall. Els llagosterencs han donat la sorpresa guanyant el Parets.