Publicitat
Publicitat

Puga lamenta que la Generalitat no compti amb el nou accés al cementiri

L'alcalde de l'Escala considera molt negatiu que el projecte de pressupost de la Generalitat per a 2022 no inclogui el nou accés al cementiri, que l'Ajuntament fa anys que reivindica. Víctor Puga considera, a més, que la comarca de l'Alt Empordà està desatesa.

Quan el govern de la Generalitat no té encara prou suports per aprovar els pressupostos de 2022, un mitjà de la comarca ha publicat aquesta setmana el llistat de les inversions previstes a l'Alt Empordà. Entre aquestes, n'hi ha quatre que afecten l'Escala i que pugen a pràcticament 1 milió 800 mil euros. Son l'adequació de la Closa del Llop, per valor de quasi 550 mil euros; l'ampliació del CAP, per 485 mil euros; la reducció de l'agitació interior de la dàrsena de l'Escala, 450 mil euros més; i l'adequació de les instal·lacions de subministrament d'aigua al port, valorada en 300 mil euros.Un llistat entre el qual no hi apareix un projecte reivindicat des de fa anys des de l'Ajuntament de l'Escala com és la millora de l'accés al cementiri municipal. L'alcalde, Víctor Puga, en feia ahir una valoració negativa.

Ja en àmbit territorial, Víctor Puga va aprofitar per comentar que el que s'ha fet públic d'aquests pressupostos indiquen que l'Alt Empordà és una comarca menystinguda.

Un altre entrebanc que va comentar va ser el retard que tindrà l'inici de la reforma del passeig Lluís Albert, que no es podrà fer aquest hivern-primavera.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar