Publicitat
Publicitat

Cinc anys de l'Esbotzada amb la jornada "Joves for future - compartir és viure"

Els joves seran els protagonistes del cap de setmana a l'Escala amb la jornada "Joves for future - compartir és viure" amb activitats de reflexió, de lleure, tallers, debats i concerts. La trobada té voluntat d'aplegar joves d'arreu de la comarca.

Darrere el lema de "Joves for future - compartir és viure" aquest dissabte l'Escala serà punt de trobada de joves de la comarca de l'Alt Empordà, coincidint amb el cinquè aniversari de l'obertura de l'espai jove l'Esbotzada. Després que aquest espai romangués tancat una colla de mesos a causa de la pandèmia, aquest 2021 ha anat reprenent progressivament la seva activitat i aquest cap de setmana es vol fer ben visible amb la convocatòria d'aquesta jornada de debat, però també de festa.

Al matí, l'acte central serà la taula de debat "Els joves del futur", amb intervenció de representants polítics de l'Ajuntament, dels ServeisTerritorials de Joventut a Girona, del Consell Comarcal de l'Alt Empordà que podran debatre amb joves del municipi.

Al migdia s'obrirà l'exposició commemorativa dels cinc anys de l'Esbotzada i es parlarà de cooperació responsable amb Alguer Miquel, cantant de Txarango, i Oriol Tresserra, del projecte Casa-Terra. I després primer concert amb "Bandidos Perversions".A la tarda, s'obriran una diversa mostra d'activitats familiars de lleure i tallers i es debatrà sobre el fet de ser jove en temps de pandèmia. Debats proposats des de la Fundació Ferrer i Guàrdia per reflexionar sobre l'afectació de la covid-19 a les vides de joves i adolescents. Els dos debats seran moderats per periodistes de Ràdio l'Escala i Ràdio Vilafant.La cirereta final de la jornada la hi posarà el concert del grup Ginestà, a la platja de les Barques i gratuït.. Concert possible gràcies a la implicació del festival Portalblau en la jornada. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar