Publicitat
Publicitat

Pitu Batlle es queda sense Josep Molinas, que haurà de passar pel quiròfan

El Bellcaire de Pitu Batlle es queda sense el capità de l'equip, Josep Molinas. L'exjugador del FC l'Escala ha explicat als mitjans de comunicació locals que el pròxim dijous 11 de novembre haurà de passar pel quiròfan. El bellcairenc s'ha trencat els dos meniscs del genoll esquerre i també el quist de Baker.

Josep Molinas ha confessat a Tertúlia esportiva de Canal10 Empordà que haurà de passar pel quiròfan el pròxim dijous 11 de novembre. L'exjugador del FC l'Escala, i actual capità del Bellcaire, notava molèsties al genoll des de la pretemporada i a mesura que han anat passant els dies, els dolors van a mal borràs. Ja el tècnic Pitu Batlle no ha pogut comptar amb ell aquest cap de setmana al camp del Cistella.

Ja amb la competició encetada, el jugador va conèixer l'abast de la seva lesió. Gerro d'aigua freda al saber la notícia.

Molinas al maig volia retirar-se, però volia tancar una etapa a Bellcaire. El fitxatge de Pitu Batlle a la banca el va acabar d'engrescar. Un dels motius del seu retorn té nom i cognom: Jaume Hugas. 

El capità vol reaparèixer el pròxim 16 de gener, dos mesos després de passar pel quiròfan.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar