Publicitat
Publicitat

Victòries dels sèniors femení i masculí

Els sèniors femení i masculí segueixen sense conèixer la derrota. Les de Susi Martí han guanyat el Banyoles 62 a 37 mentre que els de Toni Espinosa superaven el Castelló 72 a 54. Els màxims anotadors han estat Neus Bermejo i Adrià Usan.

Nou cap de setmana rodó pels primers equips de bàsquet. Victòries del femení contra el Banyoles i del masculí contra el Castelló. Les de Susi Martí i els de Toni Espinosa encara no coneixen la derrota.

El sènior femení aquesta jornada ha superat el Banyoles. El resultat: 62 a 37. Les banyolines van posar les coses molt difícils a les escalenques en els dos primers quarts. L'equip visitant en el primer quart va aconseguir un avantatge de deu punts. La primera vegada que les blavetes van posar-se per davant va ser al segon quart, amb els dos punts de Maria de Ros (20-19). Després hi va haver moments que dominava el Banyoles i altres l'Escala. Júlia Espinosa tornava a avançar el seu equip en dues ocasions, la primera vegada va ser al segon quart amb els tirs lliures (22-21) i la seva va ser a l'inici del tercer temps (31-30).

Ja a la segona part, la situació va millorar. Els punts d'Espinosa, Mercè Bolasell i Eva Guinart van ser molt importants per aconseguir un avantatge considerable. Els resultats dels quarts: 11 a 17, 25 a 26, 44 a 30 i 62 a 37. Les màximes anotadores locals van ser Neus Bermejo amb 19 punts (5, 5, 3 i 5), Elia Puig i Júlia Espinosa van fer 9 punts i Mercè Bolasell 7. Puig i Bolasell van fer un triple cadascuna. Espinosa i Martínez no van ser tan transcendentals com en els altres partits.

L'arribada de Neus Bermejo a l'equip ha estat molt ben rebuda.

I el sènior masculí també ha guanyat. El seu rival era el Castelló que va acabar pagant el mal tercer quart que va fer. El resultat final: 72 a 54. Victòria de divuit punts de diferència. Els resultats dels quarts: 22 a 12, 36 a 34, 55 a 42 i 72 a 54. Els màxims anotadors locals van ser Enric Espinosa amb 17 punts, Adrià Usan amb 16 i Pau Esponellà i Roger Botargues que van fer 11 punts cadascú. Sergi Company va lesionar-se a l'inici del partit i Adrià Cantenys segueix lesionat.