Publicitat
Publicitat

Llibret informatiu d'activitats de l'Esbotzada

L'Esbotzada publica un llibret amb totes les activitats i cursos fins al mes de juny. La campanya inclou també el canvi de lones als 5 tòtems informatius que hi ha al municipi. 

Un llibret informatiu exposa totes les activitats i serveis que s'ofereixen des del Punt Jove l'Esbotzada de l'Escala des d'ara fins al mes de juny de 2022.Es podrà trobar a partir de la setmana vinent a l'Oficina de Turisme, l'ajuntament i punts habituals de distribució, amés de poder-lo descarregar en format PDF per tenir-lo a ma en tot moment.D'aquesta manera, els usuaris d'aquest espai poden conèixer en un cop d'ull l'oferta  per a tota aquesta temporada. 

Al llibret s'inclouen 10 tallers, 6 cursos i mitja dotzena de serveis.Els tallers i cursos previstos, que comencen aquesta mateixa setmana, són ben diversos.

També en els propers dies es canviaran les lones dels 5 tòtems informatius instal·lats a diferents punts del municipi, on s'inclourà informació relacionada amb totes aquestes propostes.L'Ajuntament de l'Escala té adjudicada la dinamització de l'Espai Jove a Orió Serveis Educatius.

Comentaris de l'àudio© 2021 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar