Publicitat
Publicitat

La Rua de Carnaval es farà sense limit d'aforament però amb mascareta

Primera reunió entre les colles de carrossaires, la Comissió de Carnaval i l'Ajuntament per decidir com es podrà celebrar la Rua de Carnaval. Es farà amb certa normalitat, sense límit d'aforament però amb mascareta. També es preveu celebrar el carnaval d'estiu al juny. 

Es comença a perfilar el Carnaval 2022, després que la pandèmia obligués a suspendre l'edició de l'any passat. Colles, Comissió i Ajuntament, han fet una primera trobada per valorar els possibles escenaris i decidir amb quin format se celebrarà el carnaval. La festa recuperarà bona part dels actes habituals com la rua infantil i els concerts de nit. Queda pendent saber si es podrà celebrar el dinar de germanor. Pel que fa a la rua, es farà segons les directrius que marca el Procicat per rues i cercaviles. Sense límit d'aforament a les comparses, però s'haurà de portar mascareta i queda prohibit el consum d'alcohol. Amb tot, les condicions concretes de la rua, podrien canviar en funció de la situació pandèmica després de les festes de Nadal.

De moment la participació a la rua serà exclusiva per les colles de l'Escala, però si la situació epidemiològica al febrer fos positiva es podria obrir la participació a les carrosses foranes. 

L'engranatge doncs comença a rodar i les colles ja poden començar a treballar en les seves carrosses tot esperant que la situació sanitària no empitjori i es pugui recuperar i celebrar una de les festes més emblemàtiques de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar