Publicitat
Publicitat

Acaba el taller de reparació de barques de fusta

Acaba la 3ra edició del taller de reparació de barques de fusta tradicionals amb èxit. Tant des de l'organització com els participants en fan una valoració molt positiva i ja pensen en una nova edició. Durant 4 sessions han après les nocions bàsiques per restaurar una barca.

Finalizat un nou taller de reparació d'embarcacions tradicionals a l'Escala. Durant les quatre sessions, els alumnes han après les tècniques bàsiques per restaurar una barca de fusta per poder tornar a fer-la navegar. El taller té una acceptació molt positiva, tan des de l'organització com dels participants. Ho explicava l'encarregat del curs i mestre d'aixa, Xeve Feliu. 

Al llarg d'aquestes quatres sessions s'ha ensenyat les nocions bàsiques per reparar una barca, en més o menys bon estat. 

És la 3ra edició que es fa el taller i ara es plantegen fer-ne un de nou amb un nivell més de dificultat.

El temps que pot durar una reparació dependrà sempre de l'estat de conservació que es trobi i dels elements malmesos que pugui tenir. 

L'Albert és un dels alumnes del taller, i n'ha fet una valoració molt positiva i demana que es fagin més cursos com aquest.

En aquest curs s'ha acabat de restaurar l'embarcació que es treballava a l'anterior curs i s'ha començat a restaurar la que ha arribat del Museu, molt malmesa i on algunes de les peces s'han de fer noves.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar