Publicitat
Publicitat

L'AFA de Ballmanetes celebra la primera jornada d'activitats

L'Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola Ballmanetes, ha organitzat la primera jornada de joc en família. Pares i mainada han pogut gaudir de l'experiència i el descobriment dels jocs de fusta. 

Finalment les bones dades epidemiològiques de l'Escala, han permès que l'AFA de Ballmanetes, pogués organitzar la primera trobada presencial. La jornada ha consistit a crear un espai de joc compartit on famílies i mainada poguessin trobar-se i jugar plegats una bona estona. Amb aquesta primera activitat, l'Associació de Famílies d'Alumnes de Ballmanetes pretenen donar-se a conèixer amb la voluntat de seguir organitzant activitats.

 

Un dels principals objectius de l'AFA és unir les famílies i establir un canal de comunicació amb l'escola que funcioni i arribi a tothom.

 

Aquesta primera jornada ha comptat amb els jocs de fusta de Tell Fusta. Tota una experiència d'exploració i motricitat per als més petits, acompanyats pels seus pares. Un espai de joc lliure i conjunt. 

Per disposar de més diners també es pensa en un carnet de soci de la llar d'infants, uns diners que servirien per poder fer més activitats a l'escola i per aconseguir avantatges quan es compri amb comerç de proximitat.

La nova junta va començar a treballar al maig d'aquest any, i de mica en mica ha anat superant els esculls de la pandèmia tot establint un espai de trobada per les famílies que porten els seus fills a l'escola Ballmanetes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar