Publicitat
Publicitat

El Jubilats tornen a la plena activitat

El Casal del Jubilat torna a la plena activitat i reprèn els balls del diumenge i els partits de futbol. En aquest cas, falta que arribi el descodificador de la senyal de televisió i probablement fins la setmana que ve no es podrà gaudir dels partits de futbol al bar del casal. 

Han passat tres mesos des que el Casal del Jubilat de l'Escala arrencava amb algunes activitats després del tancament obligat per la pandèmia. Al juliol, les restriccions encara eren moltes però ara, amb el relaxament d'aquestes, el casal ha decidit reprendre les activitats habituals com són el ball dels diumenges i la retransmissió dels partits de la lliga professional de futbol. Aquest diumenge hi ha programat el primer ball, que en un inici s'havia anunciat com un concert, però seguint els protocols establerts pel Procicat, s'ha decidit habilitar una zona de ball. Això si, amb mascareta obligatoria en tot moment. Ho explicava el president del Casal del Jubilat, Ramon Ministral.

Pel que fa al futbol, caldrà esperar a que arribi el descodificador necessari per poder retransmetre els partits. Probablement de cara a la setmana que ve, pel Barça-Madrid. 

En aquesta ocasió no cal reserva prèvia ni tampoc hi ha limit d'aforament. 

El ball i concert d'aquest diumenge serà de 7 a 9 de la tarda i anirà a càrrec del duet 'La Solfa'. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar