Publicitat
Publicitat

La nova publicació de l'Escalenc diu adéu a l'estiu

La revista L'Escalenc, ha tret un nou número que centra la portada en dir adéu a l'estiu. A la publicació s'hi pot trobar articles d'opinió, història i les notícies més destacades d'aquest tancament d'estiu entre el setembre i l'octubre. 

El número 433 de l'Escalenc, obre com sempre amb un article firmat per l'alcalde, Víctor Puga, qui posa l'atenció a la Vila del Llibre. Tot seguit, és el regidor d'En Comú l'Escala qui escriu al Full Obert. El Farigola i Romaní hi posa l'accent Pere Guanter, reflexionant sobre l'especulació amb el canvi climàtic i la gestió del govern dels fons europeus. I el Cop d'Ull el posa Pere Juhé, tot explicant la història de 'Els Palers'.

A la revista, també s'hi pot trobar el resum de l'estiu que fa en Lluís Colomeda i un guió de terror i ciència-ficció, o no, escrit per Jordi Estévez, qui augura un futur negre pel nostre municipi.

L'Escurça, la porta com sempre, Jordi Piqué, qui en aquest cas centra l'atenció al curs 2000-2001. A les pàgines següents hi trobem les impressions finals sobre Eivissa, d'en Joan Barceló i una reflexió d'en Benjamí Bofarull sobre el pseudònim de la Víctor Català. 

I arribem a la part central de la revista on la conversa radiofònica és amb en Carles Pous. Tot seguit Cesc Ribas, parla dels nouvinguts arrelats a l'Escala, mentre que la Isabel Busquets posa la mirada a l'estiu i als turistes que ens han visitat. 

Esther Alemany ens escriu una història d'amor a Camins i en Vili-gran resumeix els dos primers concerts d'estiu organitzats pel CER. Mercè Bellfort i Lluís Ciprés posen punt final a la part central del número. I encarem la recta final amb el noticiari local d'en Robert Carmona, el resum de les activitats d'estiu amb en Jordi Gallegos i els esports amb l'Ivan Garcia. 

L'edició es tanca amb unes fotos d'en Miquel Bataller i la vinyeta d'en Vila-Mitjà. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar