Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala perd els tres punts al minut 89 (2-2)

El primer equip del FC l’Escala s'estrena a casa amb un empat a 2 contra el Bescanó. Els de Sepu en el minut 69 guanyaven 2 a 0, gràcies als gols de Rafa Monti i Pep Vergara, però van acabar sumant un punt perquè els rivals van fer dos gols en els darrers vint minuts. L'expulsió del local Alhagi Jaiteh va condicionar l'última mitja hora de joc.

El FC l’Escala anava guanyant 2 a 0 i el Bescanó va acabar empatant a 2. Els bescanonins els va passar el mateix la setmana passada contra el Parets. Per cert, Argi va retornar el Nou Miramar, ara com a visitant.

En el minut 26, els escalencs s’avançaven en el marcador. La jugada va començar amb la passada d’Henry Gilham, la va recollir Ignasi Massó i el capità va enviar la pilota cap a la banda de Moha Konteh, que al primer toc, l’assistia a Raul Monti. El dorsal 7 trencava l’empat a 0 inicial.

I la resta de gols, els tres que queden, els vam veure a la segona part. Però abans d’aquestes tres dianes, el lateral esquerre de l’Escala, Alhagi Jaiteh, va ser expulsat. A la primera part va veure la primera groga i a la segona, la segona. I tot i jugar amb deu, els de Sepu arribaven. I va ser en el minut 69, quan Pep Vergara, després d’un mal cop de cap de Massó, va fer entrar la pilota. La centrada va ser de Lluís Baldeh.

I quan tot semblava que els tres punts es quedarien a l’Escala, el Bescanó va fer un pas endavant i en el 71, el visitant Ferran Nierga feia el 2 a 1. Assistència de Brice Keumanga. Aquest mateix jugador, Brice Keumange, al minut 89 va fer el definitiu 2 a 2. Gerro d’aigua freda.

Els escalencs tanquen la jornada amb 4 punts abans de visitar el Mataró.